Vitaminen en mineralen zijn onmisbaar voor het goed functioneren van het lichaam. Mineralen zijn immers de bouwstenen van het lichaam. Magnesium is een mineraal dat goed is voor het lichaam én de geest. Dit feel good mineraal helpt het lichaam en de spieren te ontspannen, tegelijkertijd heeft het ook zijn positieve werking op het zenuwstelsel en zorgt voor een zonnige kijk op het leven. Verder speelt het ook een belangrijke rol bij het behoud van de stevigheid van de botten. Magnesium bevindt zich in elke cel van het lichaam en werkt van binnenuit aan de opbouw van een mooie huid en is onmisbaar bij een huid die uit balans is. Een mooie huid van binnenuit!

Natuurlijke magnesium oligo minceur spa aromatherapie Nuenen

SPA-aromatherapie heeft een mineralendrank (Oligo Minceur) in het assortiment zitten. Deze siroop is, net zoals de detox, eenvoudig aan water toe te voegen. Naast magnesium bevat deze mineralendrank ook oligo elementen, een aantal plantenextracten en etherische oliën van basilicum, marjolein & citroenmelisse. Zo krijg je op een eenvoudige manier voldoende water en essentiële mineralen binnen. Bovendien, is deze wellness mineralendrank een fantastische dorstlesser tijdens de sport en werkt het ook nog eens preventief en herstellend bij spierpijn!

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼