Hey, wat leuk dat je meer wilt weten over het hoe en wat en wie er achter deze shop & salon zit!

In 2012 ben ik de salon Beauty4People met natuurlijke huidverzorgingsproducten begonnen, waarbij de aandacht voor mind, body & soul als 1 geheel gezien een grote rol speelt. Eigenlijk ook als tegengeluid voor de cosmetica industrie.

Het geeft me veel voldoening om positief met mensen bezig te zijn en de nodige ontspanning te verzorgen. Dit met het doel mensen een goed gevoel te geven over zichzelf en daarbij een passend huidadvies en bijvoorbeeld een mooie lippenstift samen uit te zoeken in de salon.

Gezonde producten voor een gezonde huid in een een gezond lichaam. Het totale holistische plaatje van mind, body & soul. Van veel synthetische cosmeticaproducten zijn er nu ook veel natuurlijke cosmeticaproducten als alternatief verkrijgbaar.

Om verspilling van producten te voorkomen en om op maat te kunnen leveren, worden de producten in de shop en salon vaak direct bij de importeur besteld en zo ontvang je dus een zo ‘vers’ mogelijk product in de meest recente verpakking.

Met de producten uit de shop kan je thuis een fijne en ontspannen wellness & home spa creëren. Wil je je huid intensiever reinigen en verzorgen en het totale gevoel van ontspanning ervaren, dan kan dat tijdens een gezichtsbehandeling in de salon (ladies only).

Hartstikke leuk als ik binnenkort een bestelling voor je mag inpakken of je mag verwelkomen in de salon!

Natural Beauty With Love,

Margriet

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼