De zomer is al een tijdje geleden van start gegaan. De grote zomervakantie is in aantocht en dan komt de tijd van het regelmatig insmeren met natuurlijke zonnebrand er ook aan!

Maar wat zijn nou de 5 meest vergeten plekken op je lichaam om in te smeren?

1. De oorlelletjes

Klein maar fijn, maar oh zo vervelend om je oorlellen vergeten in te smeren. Deze zijn dan ‘s avonds zo rood als appeltjes aan de bomen, dus bij het gezicht horen, naast de neus, ook de oorlelletjes en de rest van het oor.

2. De nek

Je zult versteld staan hoeveel mensen vergeten hun nek in te smeren! Zeker als er een paardestaart of een vlecht over de nek hangt. ‘s Avonds rustig slapen? Vergeet dan niet je nek in te smeren.

3. Rondom de randjes van je badkleding

Een klassieker: de randjes rondom je bikini of badpak. Om dit te voorkomen is het handig om direct na het douchen, als de huid nog wat vochtig is, de natuurlijke zonnebrand als een bodylotion aan te brengen. Zo ben je overal geweest en ben je ook ruim op tijd voor het zonnebad ingesmeert, zodat de natuurlijke zonnebrand goed zijn werk kan doen.

4. Achterkant schouderbladen tot onder je armen

Dit is niet echt de makkelijkste plek om in te smeren. Hulp is vaak gevraagd en op het strand of langs het zwembad ben je zelden in je eentje ;).

5. Bovenkant van je voeten

Au, au, wil je geen last hebben van pijnlijke, ‘gegrilde’ voeten, dan moet je zeker je wreven niet vergeten in te smeren. Vaak steken voeten ook net onder de parasol uit en merk je niet zo snel dat ze aan het verbranden zijn.

Zorgvuldig en regelmatig smeren met natuurlijke zonnebrand is het credo voor de zomer. Natuurlijk hoort het regelmatig en op tijd opzoeken van de schaduw, het gebruik van een zonnebril en een zonnehoed ook bij gezond zonnen. Mocht je nou toch nog een plekje vergeten zijn en verbrand zijn, dan altijd, en zo wie zo na een zonnebrand, je huid ‘s avonds insmeren met een natuurlijke after sun. Deze hydrateert je huid optimaal en zorgt dat de bruining langer vast houdt. Ook een wekelijkse scrub zorgt voor een langdurige zomerse teint. Geniet gezond van de zon, geniet van de zomer!

Natuurlijke zonnebrand Les Gavots de Provence Nuenen

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

×