Frequently Asked Questions (FAQ) – Veel Gestelde Vragen

Verzenden

Hoeveel zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen 5,95 € voor bestellingen tot 75 €. Daarboven zijn de verzendkosten gratis . Er wordt alleen in Nederland verzonden.
Hoe lang is de levertijd?
Er wordt gestreefd om jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen te verzenden.
Ontvang ik een Track & Trace Code van mijn bestelling?
Ja, zodra jouw bestelling met DHL is verzonden, ontvang je een mail van DHL om deze te volgen.
Waar worden bestellingen mee verzonden?
Je bestelling wordt met DHL verzonden. Past je bestelling door de brievenbus dan met PostNL.
Kan ik mijn bestelling naar een DHL punt in de buurt laten sturen?
Ja, geef dit dan aan in het notitievak bij het invullen van je adresgegevens.
Ontvang ik mijn gehele bestelling in hetzelfde pakket?
Ja, je bestelling wordt pas verzonden als deze in zijn geheel compleet is. Dit leidt soms tot een langere levertijd.
Hoe wordt mijn bestelling verpakt?
Je bestelling wordt in een hergebruikte kartonnen doos verzonden. Het opvulmateriaal (natuurlijke verpakkingschips) en het beschermingsmateriaal is ook hergebruikt. De doos wordt met eco tape (60% biologisch materiaal) dichtgeplakt. Bestellingen die door de brievenbus passen, worden in een luchtkussen envelop verzonden.
Ik heb per ongeluk een fout gemaakt in mijn bestelling, en nu?
Wat vervelend, stuur zo snel mogelijk een mail naar info@beauty4people.com of een berichtje via de Whatsapp Chatknop op de website. Er wordt dan zo goed mogelijk gestreefd om je bestelling nog te kunnen wijzigen.
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Er wordt dan zo goed mogelijk gestreefd om je bestelling nog te kunnen wijzigen.

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Op dit moment is het mogelijk om met de volgende betaalmogelijkheden te betalen:
• iDEAL
• Vooraf Overmaken (na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen)
• Contant (alleen mogelijk bij ophalen op afspraak / levering in Nuenen)
• PIN (alleen mogelijk bij ophalen op afspraak / levering in Nuenen)
Ontvang ik een orderbevestiging van mijn bestelling?
Ja, na een paar minuten ontvang je een automatische bevestiging van je bestelling per e-mail.
Wanneer ontvang ik de factuur van mijn bestelling?
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je de factuur per e-mail.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling terugsturen?
Ja dat kan, bestellingen kunnen na aanmelding via info@beauty4people.com binnen 14 werkdagen geretourneerd worden, mits de productverpakking(en) in de originele ongeopende / verzegelde & onberispelijke staat zijn. Op de pagina Terugbetaal- & Retourneringsbeleid, vind je een retourformulier en alle uitleg voor het retourneren van jouw bestelling.
Worden de verzendkosten vergoed bij het retourneren van mijn bestelling?
De kosten die je maakt om je bestelling terug te sturen, zijn voor eigen rekening.

Producten

Help! Ik vind een product niet in de shop. Hoe zoek ik in de shop?
Een product kan je in de shop zoeken door middel van te zoeken in de productcategorieën (bijvoorbeeld lippenstiften) of specifiek op een het merk met daarbij het product (bijvoorbeeld Zao essence of nature lippenstift) of het merk met daarbij het referentienummer (bijvoorbeeld Zao essence of nature lippenstift 461). Veel producten staan met de originele Engelse of Franse productnaam in de shop (bijvoorbeeld Zao essence of nature Classic Lipstick 461). Het zoeken op Engelse zoektermen is dan ook aan te raden. Het kan ook zijn dat het product niet meer in het actuele assortiment zit. Kom je er niet uit neem dan gerust contact op. Ook voor een eventueel passend alternatief.

Verder staan er van bijvoorbeeld Société Provençale d’Aromathérapie niet alle producten uit het actuele assortiment in de shop, denk hierbij aan de diverse huidverzorgingscrèmes voor de verschillende huidcondities (hydrafluides, action profondes), Reconstituant biologiques (kuuroliën), Synergie végétale (kuurcrèmes), lotions (lotion fruitées), TT’s (Traitement Terrains; Terreinbehandelingen), maar zijn wel bestelbaar. Deze specifieke producten vragen wat meer uitleg en toelichting. Neem hiervoor gerust contact op via info@beauty4people.com of via de WhatsApp Knop.
Zijn alle producten vegan in de shop?
De producten van de merken: Zao essence of nature, nuud, Sol de Ibiza, UVBIO en Altearah Bio (op 1 product na: het Face Serum Turquoise in verband met het propolis extract) zijn vegan.

De overige merken: Couleur Caramel, Les Gavots de Provence, Société Provençale d’Aromathérapie hebben veel vegan producten in het assortiment zitten.
Kan ik meerdere merken bij elkaar gebruiken?
Ja, de natuurlijke merken uit de shop kunnen naast elkaar gebruikt worden, maar geadviseerd wordt om voor het beste resultaat uit 1 merk te kiezen, omdat de producten van een merk op elkaar zijn afgestemd.

Voor Société Provençale d’Aromathérapie geldt dat dit niet kan worden gecombineerd met andere semi-natuurlijke merken i.v.m. een mogelijke reactie van de huid. Vanwege deze voorzorg is ook niet het gehele SPA-assortiment in de shop geplaatst, maar kan op aanvraag wel besteld worden.
Hoe weet ik welke huidverzorging bij mijn huid past?
In de omschrijving van de producten vind je informatie voor welke huideigenschappen het product geschikt is. Dit geeft overigens geen garantie ter voorkoming van eventuele mogelijke nare reacties van de huid. Kom je er niet uit of wil je meer weten over een product, neem dan contact op.
Kan mijn huid reageren op een natuurlijk product?
Ja, dat kan. Bij alles wat je op een huid aanbrengt, kan een reactie van de huid teweeg brengen. Bij veel huidverzorgingsproducten staat de ingrediëntenlijst (INCI-list) vermeld, mocht je naar een bepaald ingrediënt op zoek zijn. Deze lijsten worden zo goed mogelijk bijgehouden. Wil je meer weten, neem dan contact op.
Zijn er product samples verkrijgbaar?
Van het merk Altearah Bio zijn van een aantal producten samples & Seizoenskleuren Sample Sets te bestellen. Zo kun je voor aanschaf van het product en/of de producten, dit al thuis ervaren.

Couleur Caramel heeft twee soorten samples: Vegan Bio Cleansing Milk (gezicht & hals) & Basis-teint Sublimatrice: White Enhancing Complexion Base: primer voor onder diverse foundations.
Waar vind ik meer informatie over een merk in de shop?
Klik op de merkenlogo’s, onderaan de homepage of op het kopje ‘Natural Brands‘, om meer over het desbetreffende merk te lezen.
Hoe gebruik ik een product op de juiste manier?
Bij de productomschrijving van de natuurlijke huidverzorgingsmerken in de shop staat ook vaak een gebruiksaanwijzing. Bij de producten van Les Gavots de Provence en Société Provençale d’Aromathérapie zitten er QR-code stickers op de verpakkingen voor meer informatie over desbetreffende product. Op de (kartonnen) verpakkingen van Altearah Bio staat het productgebruik beschreven.
Komt een mooie huid ook van binnenuit?
Als je een betere conditie van je huid wilt, heeft je huid bouwstenen nodig. Die haal je onder andere uit (gezonde) voeding. Een specifieke aanvulling daarop geeft Société Provençale d’Aromathérapie met de zogenoemde inwendige producten zoals de mineralendrank Oligo Minceur met o.a. magnesium, het (voet)badzout met magnesiumsulfaat met lavendelbloemen & de detoxkuur ‘Schoon & Fit’ om je lichaam te ondersteunen in het reinigen en het afvoeren van afvalstoffen voor meer energie en een mooiere huid.

De Altearah Bio heeft de biologische detoxthee ‘New Beginning’ in het assortiment zitten die de spijsvertering ondersteunt te ontgiften. Bevorderend voor een mooie huid zijn de weldadige vijf Himalaya Badzouten met natuurlijke mineralen en etherische oliën met verschillende geurbelevingen.

Meer weten?

Mijn vraag staat niet tussen de Veel Gestelde Vragen (FAQ), en nu?
Stel je vraag gerust per mail info@beauty4people.com of stuur een berichtje via de WhatsApp Chat.
×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼