Water drinken is niet iedereen zijn favoriete bezigheid. De een zweert er bij, de ander krijgt met moeite een glaasje water weg op een dag. Toch is vocht van levensbelang. Water helpt je lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen.

Vind je het drinken van water een beetje saai, dan helpt het om dit af te wisselen met wat (bio) kruidenthee of een glaasje water met een gezonde siroop erin, bijvoorbeeld een specifieke siroop voor ontspanning, voor circulatie (om de bloedsomloop in het lichaam te stimuleren), of voor extra mineralen zoals magnesium (Oligo Minceur) van Société Provençale d’Aromathérapie.  Aan het water kan je natuurlijk ook verse munt, citroen of limoen toevoegen.

Het vergt even gewenning en het zal je ook niet elke dag even goed lukken, maar het water drinken zal je steeds makkelijker afgaan. Er zullen zich hierdoor minder afvalstoffen in je lichaam gaan opstapelen en je zal meer energie krijgen. Bovendien, zorgt het voor een mooiere en stralende huid!

Wist je dat er ook een water drink app beschikbaar is? Deze app kan je afstemmen op de hoeveelheid water (vocht) dat je wilt drinken op een dag en deze geeft je dan een (stille) melding. De app geeft je de mogelijkheid om gemakkelijker bij te houden hoeveel je drinkt op een dag. Standaard een kan water op je werkplek of op  tafel zorgt ervoor dat je moeiteloos je glas kan bijvullen.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼