Natuurlijke producten

Société Provençale d’Aromatherapie

Waarom is je huid zoals zij is?

Als je hier het antwoord op weet, kun je iets aan de oorzaak doen.

Wat met de klassieke cosmetica niet mogelijk is, kan met Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A. Aromatherapie) wel. De hoge kwaliteit etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen zo bij de oorsprong van een probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van je huidconditie.

De oliën die S.P.A. Aromatherapie toepast in de producten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad of de wortel.

Veel thuisverzorgingsproducten kunnen volledig op maat voor je worden samengesteld. Met S.P.A. kunt je genieten van cosmetische behandelingen èn therapautisch een probleem oplossen en dat alles tijdens een wellness behandeling.

Met S.P.A. Aromatherapie zijn er specifieke behandelingen en thuisverzorgingsproducten voor acné, rosacea, rimpeltjes, couperose, eczeem, psoriasis, afslanken, ontgiften (detox), droge schrale huid en dieptepeelingen.

Les Gavots de Provence

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke boeket aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.

De huidverzorgingsproducten van Les Gavots bevatten deze plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantextracten en vruchtextracten. Als natuurijke conservering worden etherische oliën en puur natuurlijk grapefruitextract gebruikt.

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots. De natuurlijke ingrediënten hebben een heilzame werking en geven een doeltreffende verzorging aan de huid.

We love the planet

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant niet schadelijk voor je lichaam en onze planeet.

De natuurlijke ingrediënten in de deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren: Sweet Serenity, Forever Fresh, Original Orange, Lovely Lavender, Mighty Mint  & So Sensitive (hypoallergeen).              

Zao Essence of Nature

Zao is een 100% natuurlijke make up lijn uit Frankrijk. Zao heeft niet alleen mooie kleuren, maar bevat ook natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. Zoals bamboe extract dat veel silica bevat. Dit gaat huidveroudering tegen.

Gemicroniseerd zilver geeft een natuurlijke conservering en helpt de huid herstellen. Daarom kan Zao op èlke huid (ook acné en eczeem) gebruikt worden. Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar. Zao, een innovatieve make up in een moderne en ecologische bamboe verpakking.

Zao Essence of Nature

Couleur Caramel

Couleur Caramel is een uniek, vernieuwend en trendy Frans make up merk van professionele kwaliteit met een ruime keus in make up producten in veel verschillende kleuren en met een ecologische verpakking.

Het hoog gehalte plantaardig actieve ingrediënten, afkomstig van zoveel mogelijk biologische landbouw en verkregen uit Fair Trade, geven niet alleen een mooie kleur, maar ook een goede verzorging aan de huid. Couleur Caramel

Couleur Caramel