Telefoonnummer (WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A. aromatherapie)

Waarom is jouw huid zoals zij is?

Als je hier het antwoord op weet, kun je iets aan de oorzaak doen.

Dat is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Met Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A. aromatherapie) wel. De hoge kwaliteit etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen zo bij de oorsprong van een probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie.

Met S.P.A. kun je genieten van een goede verzorging en je laten verwennen met een heerlijke wellness behandeling. Maar voor veel problemen is daadwerkelijk een (natuurlijke) oplossing.

Er zijn specifieke behandelingen en producten tegen o.a. acné, rosacea, pigmentvlekjes, droge huid, rimpeltjes, couperose, eczeem, irritatie, en psoriasis.

Ook biedt S.P.A. een afslankprogramma, een detoxkuur, voedingssuplementen, zelfzorgmiddelen bij huis-, tuin- en keukenkwaaltjes, een gezondheidslijn, haarverzorging, littekenproducten en behandelingen, zwangerschapsproducten, een babylijn, hand- en voetverzorging, zonproducten, badoliën en geuroliën.

Les Gavots de Provence

Les Gavots komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk als S.P.A. Deze lijn is gebaseerd op fytotherapie. De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke boeket aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.

Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze je huid ècht verzorgen.

De huidverzorgingsproducten van Les Gavots de Provence bevatten deze plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantextracten en vruchtextracten. Als natuurlijke conservering worden etherische oliën en puur natuurlijk grapefruitextract gebruikt.

Naast de specifieke gezichts- en lichaamshuidverzorgingsproducten, ook voor hem en het kwetsbare kinderhuidje, heeft Les Gavots ook natuurlijke zonnebrand. De natuurlijke zonneproducten van Les Gavots geven de huid een goede bescherming tegen de negatieve effecten van de zon. De minerale zonnefilters (zonder nanotechnologie) blijven op de huid en reflecteren UVA en UVB-straling, zodat die niet in de huid dringen.

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots de Provence. De natuurlijke ingrediënten hebben een heilzame werking en geven een doeltreffende verzorging aan de huid.

Bekijk prijslijst Les Gavots de Provence.

Zao Essence of Nature

Zao is een 100% natuurlijke make up lijn uit Frankrijk. Zao heeft niet alleen mooie kleuren, maar bevat ook natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. Zoals bamboe extract dat veel silica bevat. Dit gaat huidveroudering tegen.

Gemicroniseerd zilver geeft een natuurlijke conservering en helpt de huid herstellen. Daarom kan Zao op èlke huid (ook acné en eczeem) gebruikt worden. Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar. Zao, een innovatieve make up in een moderne en ecologische bamboe verpakking.

Bekijk Zao brochure met producten en prijslijst.

We love the planet

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant niet schadelijk voor je lichaam en onze planeet.

De natuurlijke ingrediënten in de deodorants werken verzachtend en hydraterend.

De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren: Sweet Serenity, Forever Fresh, Original Orange, Lovely Lavender, Mighty Mint  & So Sensitive (hypoallergeen).

Couleur Caramel

Couleur Caramel is een uniek, vernieuwend & trendy Frans make up merk van professionele kwaliteit met een ruime keus in make up producten in veel verschillende kleuren en met een ecologische verpakking.

Het hoog gehalte plantaardige actieve ingrediënten, afkomstig van zoveel mogelijk biologische landbouw en verkregen uit Fair Trade, geven niet alleen een mooie kleur, maar ook een goede verzorging aan de huid.

Couleur Caramel

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Neem direct contact op!