Telefoon (Chatten via WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Locatie en Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Vredehof 1, 5671DS Nuenen - OPEN: Ma - Do: 10 - 18 uur

Société Provençale d’Aromatherapie

Waarom is jouw huid zoals zij is?

Als je hier het antwoord op weet, kun je iets aan de oorzaak doen.

Dat is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Met Société Provençale d’Aromatherapie wel. De hoge kwaliteit etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen zo bij de oorsprong van een probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie.

Met Société Provençale d’Aromatherapie kun je genieten van een goede verzorging en je laten verwennen met een heerlijke wellness behandeling. Maar voor veel problemen is daadwerkelijk een (natuurlijke) oplossing.

Er zijn specifieke behandelingen en producten tegen o.a. acné, rosacea, pigmentvlekjes, droge huid, rimpeltjes, couperose, eczeem, irritatie, en psoriasis.

Ook biedt Société Provençale d’Aromatherapie een afslankprogramma, een detoxkuur, voedingssuplementen, zelfzorgmiddelen bij huis-, tuin- en keukenkwaaltjes, een gezondheidslijn, haarverzorging, littekenproducten en behandelingen, zwangerschapsproducten, een babylijn, hand- en voetverzorging, zonproducten, badoliën en geuroliën.

Les Gavots de Provence

Les Gavots de Provence komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk als Société Provençale d’Aromatherapie. Deze lijn is gebaseerd op fytotherapie. De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke boeket aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.

Les Gavots de Provence is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze je huid ècht verzorgen.

De huidverzorgingsproducten van Les Gavots de Provence bevatten deze plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantextracten en vruchtextracten. Als natuurlijke conservering worden etherische oliën en puur natuurlijk grapefruitextract gebruikt.

Naast de specifieke gezichts- en lichaamshuidverzorgingsproducten, ook voor hem en het kwetsbare kinderhuidje, heeft Les Gavots de Provence ook natuurlijke zonnebrand. De natuurlijke zonneproducten van Les Gavots de Provence geven de huid een goede bescherming tegen de negatieve effecten van de zon. De minerale zonnefilters (zonder nanotechnologie) blijven op de huid en reflecteren UVA en UVB-straling, zodat die niet in de huid dringen.

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots de Provence. De natuurlijke ingrediënten hebben een heilzame werking en geven een doeltreffende verzorging aan de huid.

Bekijk de producten en de prijslijst van Les Gavots de Provence.

Zao essence of nature

Zao essence of nature is een 100% natuurlijke biologische & vegan make up & verzorgingslijn uit Frankrijk. Zao heeft niet alleen mooie kleuren, maar bevat ook natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. Zoals bamboe extract dat veel silica bevat. Dit gaat huidveroudering tegen.

Gemicroniseerd zilver geeft een natuurlijke conservering en helpt de huid herstellen. Daarom kan Zao essence of nature op èlke huid (ook acné en eczeem) gebruikt worden. Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar. Zao is een innovatieve make up in een moderne en ecologische bamboe verpakking.

Zao essence of nature heeft ook 5 essentiële cleansers en make-up removers ontwikkeld, biologisch gecertificeerd en ontworpen om de huid elke dag te verzorgen. Essentieel voor een schone, mooie en zachte huid, afgestemd op elk huidtype en alle dagelijkse schoonheidsroutines: make-up remover oil, micellar water, cleasing foam, eye make-up remover milk & een nagellak remover.

Bekijk de Zao brochure met producten en de prijslijst.

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Hoi, kan ik je ergens mee helpen?