Weelderige lokken, volle krullen of een vlotte coupe. Niets is zo veelzijdig en weerbarstig als vrouwelijk haar. Haar maakt deel uit van je vrouwelijke identiteit. Veel vrouwen vinden het belangrijk dat hun haar er gezond uit ziet, maar ook dat het makkelijk in model zit en dat er niet te veel werk aan is. Iedereen kent wel de beruchte ‘bad hair days’.

Mooi haar komt van binnenuit

Wees lief voor je hoofdhuid, want daar zitten de haar follikels (haarzakjes) en vanuit hier worden je haren gevoed. Mooi haar komt dan ook van binnenuit. Natuurlijk spelen erfelijk aanleg, het stressniveau en een gezond eetpatroon een rol bij een gezonde haardos.

Was je haar weinig

Was je haar met regelmaat, maar ook weer niet te vaak, want anders wordt de aanmaak van talg te erg gestimuleerd met een vettige hoofdhuid als gevolg.

Natuurlijke haarverzorging

Natuurlijke haarverzorging SPA aromatherapie Nuenen

Je haar op een natuurlijke manier makkelijker in model? Dat kan. Zo zijn er specifieke natuurlijke shampoos van SPA-aromatherapie voor droog en vet haar, maar ook voor geverfd en voor uitvallend haar (door veroudering of door medicatie) en zelfs ook tegen hoofdluis.

Diverse natuurlijke hoofdlotions houden de hoofdhuid in goede conditie en dat komt je haar ten goede.

En tot slot zijn er nog heerlijke extra’s zoals een sterk verzorgende haarolie en een voedend & herstellend haarbalsem.

Geniet van je gezonde & glanzende haar!

natuurlijke haarverzorging spa-aromatherapie nuenen

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

×