Eminence Organics

Sinds onze oprichting in 1958 maken we gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. Onze producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën. 

Wij blijven verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van onze producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt.

Eminence Organics en de helende krachten van de natuur

Onze producten zijn handgemaakt zonder  hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. 

Éminence Organics is door de non-profit B Lab® gecertificeerd om te voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. 

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn er trots op zonne- en windenergie te kunnen gebruiken bij het maken van onze producten en we planten een boom voor elk verkocht product.

Eminence Organics Farm

Verken onze prachtige bekroonde monumentale boerderij in Hongarije en zie waar onze  biologische ingrediënten groeien. Voor gedetailleerde informatie ga je naar eminenceorganicfarm.com.

De missie van de Eminence Certified Organic Farm is om jouw welzijn op natuurlijke wijze te verbeteren door gecertificeerde biologische ingrediënten te verbouwen en tegelijkertijd onderwijs te bieden, de aarde te genezen en onze Hongaarse wortels te eren.

Op onze gecertificeerde biologische boerderij benutten we de kracht van de natuur op basis van de harmonie van de seizoenen en de afstemming van de aarde, de maan en de sterren. We oogsten planten op het hoogtepunt van ieder seizoen om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in hun meest krachtige vorm blijven. De vitamines en voedingsstoffen die in deze vitale staat worden geoogst, zorgen voor de best mogelijke ingrediënten voor onze huidverzorgingsproducten.

Door onze biologische en biodynamische landbouwpraktijken verkrijgen we krachtige en verfraaiende ingrediënten terwijl we tegelijkertijd de aarde genezen – niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties.

Organic Farm

Al meer dan 55 jaar maken generaties schoonheidsspecialisten in de familie Koronczay hun eigen huidverzorgingsproducten, gemaakt van de krachtige, voedzame vruchten, kruiden en groenten die in de landbouwgronden van Hongarije worden verbouwd. Deze biologische ingrediënten worden nu op een prachtige manier tentoongesteld op de gezinsvriendelijke, rolstoeltoegankelijke Eminence Certified Organic Farm, waar bezoekers worden meegenomen in een eenvoudigere, meer waarheidsgetrouwe manier van leven.

Ervaar traditionele Hongaarse architecturale elementen, waaronder onze houtgestookte lángos-oven, kippenhok met rieten dak en prachtige, met de hand gesneden houten poorten. Onze gecertificeerde biologische boerderij is ook een eerbetoon aan de honderden toegewijde, hardwerkende Hongaren die hebben bijgedragen aan de groei van Éminence Organics vanaf ons bescheiden begin tot het gevierde, internationale merk dat het vandaag de dag is.

Eminence Organics Kids Foundation

De Éminence Kids Foundation zet zich in om ernstig zieke kinderen die langdurige zorg nodig hebben te voorzien van biologisch voedsel en sappen om op natuurlijke wijze te helpen bij hun herstel. Voor gedetailleerde informatie over de Foundation ga je naar EminenceKidsFoundation.org.

Via de Éminence Kids Foundation doneren we biologisch fruit, groenten en voedsel aan zieke kinderen over de hele wereld. Wij zijn van mening dat het verstrekken van biologisch, lokaal geproduceerd en voedingsrijk voedsel voor ernstig zieke kinderen een essentieel onderdeel is van hun behandeling, genezing en langdurige gezondheid. 

Onze president, Boldijarre Koronczay, overleefde zelf een zeldzame vorm van leukemie bij kinderen. Hij schrijft zijn onverwachte genezing toe aan het biologische en biodynamische voedsel dat hij tijdens de behandeling van zijn moeder en oma kreeg. Deze holistische zorg heeft een blijvende indruk achtergelaten op Boldijarre, die er sterk in gelooft het lichaam zowel van binnen als van buiten te voeden om totale gezondheid en welzijn te bereiken.

Kids Foundation in Europa en Noord-Amerika

Momenteel is de Éminence Kids Foundation actief in Europa en Noord-Amerika, maar onze droom is om Éminence Kids wereldwijd te verspreiden, zodat zieke kinderen overal dezelfde voedingsvoordelen kunnen krijgen om sneller te genezen en ten volle van het leven te kunnen genieten. We werken samen met lokale biologische boerderijen en toegewijde vrijwilligers om verse biologische producten, biologisch koudgeperst sap en handgemaakte biologische soepen te leveren aan kinderen die worden behandeld voor hun ziekte. Sinds de lancering in 2013 hebben we duizenden liters biologisch koudgeperst sap, duizenden kilo’s biologisch fruit en honderden liters biologische voedzame handgemaakte soep gedoneerd.

Opbrengst Kids Foundation

Een deel van de opbrengst van elk Éminence Organics-product gaat naar de Éminence Kids Foundation. Als je een organisatie of een persoon bent die geïnteresseerd is om met ons samen te werken om de Éminence Kids Foundation wereldwijd te verspreiden of een Spa Partner die geïnteresseerd is om lokaal bij te dragen, neem dan contact met ons op via info@eminencekidsfoundation.org.

De Éminence Kids Foundation was vereerd om te zijn verkozen tot winnaar van de Innovate Award voor leiderschap en filantropie, door professionals uit de beauty-industrie via de International Spa Association. We willen de beautygemeenschap bedanken voor het erkennen van onze inzet om ernstig zieke kinderen te helpen.

Forests for the Future

Ons programma Forests for the Future, dat is opgezet in samenwerking met de non-profitorganisatie Trees for the Future, helpt boeren in ontwikkelingslanden op te leiden om productieve en duurzame bostuinen te kunnen bouwen.

Voor elk verkocht product planten we een boom, waardoor de ontwikkeling van deze bostuinen in plattelandsgemeenschappen mogelijk wordt. Lokale mensen kunnen zo hun omgeving herstellen, hun eigen gewassen verbouwen en een duurzaam inkomen en een duurzame toekomst opbouwen voor zichzelf, hun families en gemeenschappen.

Éminence Organics heeft een mijlpaal bereikt met het planten van meer dan 20 miljoen bomen en is trots om voortdurend te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van deze projecten.

For the Future

Ons Bomen helpen het milieu te herstellen, de impact van klimaatverandering te verminderen en een groenere planeet te creëren voor toekomstige generaties. We hebben bomen geplant in meer dan 22 landen over de hele wereld. In ontwikkelingslanden helpt dit gemeenschappen om hun eigen voedsel te verbouwen en een duurzaam inkomen voor hun families te genereren. Er zijn verschillende klimaatneutrale manieren ontwikkeld om de gewasopbrengst te verbeteren en de gezondheid van de bodem, efficiënt watergebruik en koolstofopslag nieuw leven in te blazen.

Impact Forests of the Future

20 miljoen bomen zullen de komende 20 jaar voor ongeveer 1.831.759 ton CO2 zorgen. Afgesloten of opgeslagen koolstof verwijst naar koolstof die niet in de atmosfeer wordt uitgestoten. Minder koolstof in de atmosfeer vermindert het effect van broeikasgassen en beperkt de effecten van klimaatverandering.

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼