Wellness body olie: wees lief voor je lichaam!

De donkere dagen van de herfst zijn aangebroken. In deze natte en gure dagen is het lichaam af en toe flink ingepakt om buiten de wind en de regen te kunnen te trotseren.

In deze periode van het jaar zorgt de verwarming binnenshuis vaak voor een droge lucht in huis. Dit heeft ook zijn invloed op je lichaamshuid. De huid droogt zo gemakkelijk uit en heeft een dagelijkse goede verzorging nodig. Met een heerlijke natuurlijke body olie wordt je dagelijkse lichaamsverzorging een feestje ;)!

Weldadig warm bad

Wat er nou niet heerlijker dan ’s avonds een weldadig geurend bad of douche te nemen en je lichaamshuid daarna te verwennen met een heerlijk ruikende een zijdezachte body olie? Les Gavots de Provence heeft diverse heerlijke geurende en kleurende badzouten voor in bad. Er zijn naast deze reeks heerlijke natuurlijke badzouten ook een aantal functionele badoliën (ook voor gebruik onder de douche) die een therapeutische werking op het lichaam hebben.

Bovendien is er van Les Gavots de Provence een douchegel met een fijne scrubkorrel voor een lichte scrub voor onder de douche. SPA-aromatherapie heeft een ontspannende douchegel en een heerlijke bijpassende body milk met rustgevende werking. Daarnaast is er ook een verfrissende en opwekkende dochegel en body milk voor tijdens de vroege ochtenduren.

Happy Feeling body olie

Ben je meer fan van een body olie? Dan heeft SPA-aromatherapie een weldadige body olie die je zelfs een happy feeling geeft! De heerlijke geur en de specifieke menging van etherische oliën in combinatie met plantenoliën zorgen voor een good mood ;).  Extra fijn voor je lichaam en geest!

Wil je liever een lichaamsolie met een anti-age & regenerende werking ? Dan heeft SPA-aromatherapie hier ook een zijdezachte bodyolie variant voor. Alle body oliën trekken snel in je huid en zorgen voor een gezonde huid.

Kunnen je (onder)benen wel wat extra hydratatie gebruiken? Dan heb je daarvoor een  sterk hydraterende body milk om de vochtbalans in je huid weer snel op orde te krijgen. De body milk geeft je huid een natuurlijke zachte glans.

Allemaal heerlijke producten  voor het goed verzorgen van je lichaam: wees er lief voor :)!

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Volg Beauty4People op social media en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schoonheidssalon Beauty4People is depositair van de volgende natuurlijke merken: Société Provençale d’Aromatherapie (SPA-aromatherapie), Les Gavots de Provence, Couleur Caramel make up & Zao Essence of nature make up.

©2016-Schoonheidssalon Beauty4People