Telefoonnummer (WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

De donkere dagen van de herfst zijn aangebroken. In deze natte en gure dagen is het lichaam af en toe flink ingepakt om buiten de wind en de regen te kunnen te trotseren.

In deze periode van het jaar zorgt de verwarming binnenshuis vaak voor een droge lucht in huis. Dit heeft ook zijn invloed op je lichaamshuid. De huid droogt zo gemakkelijk uit en heeft een dagelijkse goede verzorging nodig. Met een heerlijke natuurlijke body olie wordt je dagelijkse lichaamsverzorging een feestje ;)!

Weldadig Warm Bad

Natuurlijk badzout Les Gavots de Provence Nuenen

Wat er nou niet heerlijker dan ’s avonds een weldadig geurend bad of douche te nemen en je lichaamshuid daarna te verwennen met een heerlijk ruikende een zijdezachte body olie? Les Gavots de Provence heeft diverse heerlijke geurende en kleurende badzouten voor in bad. Er zijn naast deze reeks heerlijke natuurlijke badzouten ook een aantal functionele badoliën (ook voor gebruik onder de douche) die een therapeutische werking op het lichaam hebben.

Bovendien is er van Les Gavots de Provence een douchegel met een fijne scrubkorrel voor een lichte scrub voor onder de douche. SPA-aromatherapie heeft een ontspannende douchegel en een heerlijke bijpassende body milk met rustgevende werking. Daarnaast is er ook een verfrissende en opwekkende dochegel en body milk voor tijdens de vroege ochtenduren.

Feel Good Body Oil

Que du bonheur body olie SPA Aromatherapie Nuenen

Ben je meer fan van een body olie? Dan heeft SPA-aromatherapie een weldadige body olie die je zelfs een happy feeling geeft! De heerlijke geur en de specifieke menging van etherische oliën in combinatie met plantenoliën zorgen voor een good mood ;).  Extra fijn voor je lichaam en geest!

Wil je liever een lichaamsolie met een anti-age & regenerende werking ? Dan heeft SPA-aromatherapie hier ook een zijdezachte bodyolie variant voor. Alle body oliën trekken snel in je huid en zorgen voor een gezonde huid.

Kunnen je (onder)benen wel wat extra hydratatie gebruiken? Dan heb je daarvoor een  sterk hydraterende body milk om de vochtbalans in je huid weer snel op orde te krijgen. De body milk geeft je huid een natuurlijke zachte glans.

Allemaal heerlijke producten  voor het goed verzorgen van je lichaam: wees er lief voor :)!

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Neem direct contact op!