Telefoon (Chatten via WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Locatie en Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Vredehof 1, 5671DS Nuenen - OPEN: Ma - Do: 10 - 18 uur

Minerale oliën, is dat niet iets zoals minerale make-up? Het klinkt op zich wel als een natuurlijke olie en het komt daadwerkelijk ook uit de grond. Minerale oliën (vaseline) zijn een restproduct van de olie industrie (petroleum industrie). Ze worden veelvuldig in de beauty industrie toegepast, omdat het een reukloos, goed smeerbaar en vettig product is. Bovendien is het een goedkoop vulmiddel van een gezichtscrème, een bodyproduct of een ander beauty product zoals bijvoorbeeld make-up. Minerale oliën worden op verpakkingen aangegeven als vaseline, petroleum, petroleumdistillatis, paraffinum liquidum, lanolin, lanoline.

Al van oudsher is er in vrijwel elk huishouden wel vaseline te vinden, om bijvoorbeeld schaatsen mee in te vetten (om ze zo roestvrij te houden) en vaseline wordt ook  op de handen, op het lichaam zelf of als lippenbalsem gebruikt. Zoals gezegd zit vaseline ook vaak in de beautyproducten zelf verwerkt. Vaseline heeft meer effect op de gezonde conditie van je huid dan dat je in eerste instantie zou denken.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Hoi, kan ik je ergens mee helpen?