De handen hebben de afgelopen tijd aardig te verduren gehad door het vele wassen en het gebruik van handdesinfectiemiddelen. Je huid is droog en er kunnen kloven bij je duimen zijn ontstaan. Hoe zorg je ervoor dat je huid van je handen weer in balans komt en dat je van die nare, pijnlijke kloven afkomt?

Natuurlijke handzeep

Om je huid van je handen in goede conditie te houden is het ten eerste van belang om je handen met een natuurlijke zeep te wassen en te desinfecteren met natuurlijke handdesinfectiegel. Dit voorkomt aantasting en verstoring van de natuurlijke huidflora en vetlaag van de huid van je handen.

Les Gavots de Provence heeft maar liefst 6 heerlijk geurende handzepen:

  • Amandel – Lelietjes-van-Dale
  • Honing – Salie
  • Kamperfoelie
  • Magnolia
  • Olijf – Lavendel
  • Rozemarijn – Passievrucht

Natuurlijke handcrème

Verder is het van belang je huid regelmatig te verzorgen met handcrème. De natuurlijke handcrème van Les Gavots de Provence is hiervoor een echte topper. Dit is een heerlijke naar citrusruikende handcrème die na het handen wassen je huid weer optimaal verzorgt. De handcrème heeft een goede verzorgende en therapeutische werking. Dit is niet alleen ter voorkoming van het uitdrogen van je huid, maar ook als je huid al droogteverschijnselen heeft.

Duurzame glas nagelvijl

Kloven kun je het beste behandelen door de huid zachtjes met een vijl te behandelen. Je vijlt voorzichtig over de kloven van je duimen. Zo kan de opengesprongen huid gemakkelijker weer tegen elkaar aan dicht groeien. Zao essence of nature heeft hiervoor een mooie en duurzame glas nagelvijl in het assortiment zitten: een echte must-have.

Natuurlijke nagelriemolie

Na het gebruik van de nagelvijl breng je de natuurlijke nagelriemolie van Zao aan. Op deze manier word je huid weer optimaal gehydrateerd en gevoed. Breng de nagelriemolie voor het slapen gaan aan samen met de natuurlijke handcrème. Je huid herstelt zich gedurende de nacht en je wordt weer wakker met verzorgde handen.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼