WhatsApp-Telegram-SMS-Signal

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

OPEN 4 All Ladies: MA-DO 10-18 / SHOP 24/7

Vredehof 1, 5671DS Nuenen

Handen, je gebruikt ze bijna de gehele dag door met bijna alles en ze staan letterlijk bloot aan alle seizoenen. In het najaar en de winterperiode hebben ze hieronder wat meer te lijden. In deze periodes van het jaar hebben je handen altijd wel wat meer aandacht nodig. Je brengt meer binnenshuis door en de verwarming zorgt voor een behagelijk warm gevoel, alleen je huid droogt hierdoor ook wat makkelijker uit.

Zo wie zo na het werken met de handen en het wassen van de handen (met een niet giftige handzeep ;)) is het insmeren van je handen met een natuurlijke, voedende handcrème geen overbodige luxe. Dit ook ter voorkoming dat de huid meer aangedaan wordt en velletjes en droogheid gaat vertonen.

Top combi: natuurlijke scrub & handcrème

Een natuurlijke scrub (zonder de milieuvervuilende microbeads) doet wonderen voor je huid & je handen. Een handcrème op het nachtkasjes is ook altijd een aanrader. Zo herinner je jezelf er op een makkelijke manier aan om je handen in te smeren voor het slapen gaan en kan de handcrème goed zijn werk doen gedurende de nacht. De natuurlijke handcrème van Les Gavots de Provence bevat geen minerale oliën (vaseline) en dat zorgt ervoor dat de huid niet wordt afgesloten en uit vochtbalans wordt gebracht.  De werkstoffen kunnen dan goed in de huid kunnen trekken en zo kan de huid van de handen optimaal herstellen.

Natuurlijke nagellak

Helemaal leuk is om de handen nog een persoonlijke touch te geven in de vorm van een kleurrijke nagellak. Zao essence of nature heeft eigentijdse nagellakkleuren in het assortiment zitten.

Natuurlijke nagelverzorging

Wil je nagelriemen extra verzorgen? Dan is er van Zao een natuurlijke, voedende nagelriemolie. Deze breng je aan en masseer je eenvoudig in met een ronddraaiende beweging op de nagelriemen. Heb je last van splijtende nagels? Dan kan je hier de nagelverharder van Zao voor gebruiken. Verder is het gebruik van een nagelvijl aan te bevelen in plaats van de nagels te knippen. De nagelverharder kan gewoon onder je nagellak worden aangebracht en zonder nagellak geeft deze nagelverharder ook al een shiny glans op de nagels! Wil je extra veel glans en langdurige plezier hebben van je nagellak dan is de topcoat van Zao nog een tip.

Verzorg je handen met natuurlijke producten. Je huid zal je er dankbaar voor zijn.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs