Hoe houdt je je handen fluweelzacht in de herfst?

Handen, je gebruikt ze bijna de gehele dag door met bijna alles en ze staan letterlijk bloot aan alle seizoenen. In het najaar en de winterperiode hebben ze hieronder wat meer te lijden. In deze periodes van het jaar hebben je handen altijd wel wat meer aandacht nodig. Je brengt meer binnenshuis door en de verwarming zorgt voor een behagelijk warm gevoel, alleen je huid droogt hierdoor ook wat makkelijker uit.

Zo wie zo na het werken met de handen en het wassen van de handen (met een niet giftige handzeep ;)) is het insmeren van je handen met een natuurlijke, voedende handcrème geen overbodige luxe. Dit ook ter verkoming dat de huid meer aangedaan wordt en velletjes en droogheid gaat vertonen.

Top combi: natuurlijke scrub & handcrème

Een natuurlijke scrub (zonder de zogenaamde microbeads) doet wonderen voor je huid & je handen. Een handcrème op het nachtkasjes is ook altijd een aanrader. Zo herinner je jezelf er op een makkelijke manier aan om je handen in te smeren voor het slapen gaan. Zo kan de handcrème goed zijn werk doen gedurende de nacht. De natuurlijke handcrèmes van Les Gavots de Provence en Couleur Caramel bevatten geen minerale oliën (vaseline) en dat zorgt ervoor dat de huid niet wordt afgesloten en uit vochtbalans wordt gebracht.  De werkstoffen kunnen dan goed in de huid kunnen trekken en zo kan de huid van de handen optimaal herstellen.

Warme herfsttinten nagellak

Helemaal leuk is om de handen nog een persoonlijke touch te geven in de vorm van een prachtige, warme herfstint nagellak. Dit mag overigens ook nog steeds op de teennagels, ook al is het zomerseizoen voorbij! Zowel Couleur Caramel als Zao hebben prachtige herfstkleuren nagellak in het assortiment zitten.

Natuurlijke nagelverzorging

Wil je nagelriemen extra verzorgen? Dan is er van Couleur Caramel een natuurlijke, voedende nagelriemolie. Deze breng je aan en masseer je eenvoudig in met een ronddraaiende beweging op de nagelriemen. Heb je last van splijtende nagels? Dan kan je hier de nagelverharder van Couleur Caramel of van Zao voor gebruiken. Verder is het gebruik van een nagelvijl aan te bevelen in plaats van de nagels te knippen. De nagelverharder kan gewoon onder je nagellak worden aangebracht en zonder nagellak geeft deze nagelverharder ook al een shiny glans op de nagels! Wil je extra veel glans dan kan je nog gebruik maken van de topcoat van Couleur Caramel of van Zao. Zao heeft zelfs nog een matte kleurloze topcoat voor de gevorderen nagelliefhebbers onder ons.

Verzorg je handen met natuurlijke producten! Je huid zal je dankbaar zijn :)!

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Volg Beauty4People op social media en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schoonheidssalon Beauty4People is depositair van de volgende natuurlijke merken: Société Provençale d’Aromatherapie (SPA-aromatherapie), Les Gavots de Provence, Couleur Caramel make up , Zao Essence of nature make up,  No Sweat deodorant van de The Ohm Collection.

©2016-Schoonheidssalon Beauty4People