Zao essence of nature Pink Beauty Beauty4People.com shop salon Nuenen

Pink it is!

Helemaal hot op dit moment is de kleur magenta! Girls love pink!

Magenta is een supervrouwelijke en powerfull kleur om te dragen in zowel je beauty producten als wel in je styling.

Ben je niet zo van de fel roze tinten? Gelukkig zijn er nog tal van andere roze-achtige natuurlijke kleuren die wat genuanceerder zijn en net even je natural look kunnen opfleuren.

Match away!

Van diverse roze natuurlijke oogschaduwenkleuren, blushes, lippenstiften tot nagellakken. Zowel Zao essence of nature & Couleur Caramel hebben allerlei pink beauty items in het assortiment zitten.

Je kan dus meerdere roze beauty producten met elkaar combineren, zoals een blush & lippenstift of een felle roze nagellak als een echte eyecatcher op je nagels of de mooie make up items afwisselen met elkaar.

Je kan je geluk niet op!

Feel pretty in pink

Altearah Bio heeft diverse roze verwenproducten in het assortiment zitten die heerlijk naar natuurlijke roos ruiken: Parfum de Soin Pink, Body Oil Pink, een Concentrate Roll-On Pink & een massageolie Pink.

Verwen jezelf en stel je open voor de zachtheid, de liefde en tederheid van de kleur roze en voel je helemaal geliefd!

Self-Love Set

Wil je jezelf helemaal dompelen in zelfliefde? Dan is de Self-Love Set van Altearah Bio zeker iets voor jou. Verwen jezelf met een fluweelzachte lavendelgeurige Bio Body Oil voor meer balans in je leven, een heerlijk naar roos geurend natuurlijk Parfum de Soin om de liefde door je lichaam te voelen stromen en een Concentrate Roll-On met etherische oliën voor een echte energy boost.

Altearah Bio – Self-Love Set

Altearah Bio – Pink – Tenderness

Pink Beauty Products

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼