2101450 Zao essence of nature Daring Lip'Ink 450 Le Rouge The Red beauty4people.com nuenen shop

Nieuw binnen: Zao Make Up Lipstick & Lip’Ink Rouge by Zao

Gewaagd en toch klassiek, twee nieuwe producten maken hun debuut in het Zao assortiment: Rouge lips! Een intense, heldere rode lippenstift en lip’ink. Beiden om te combineren met een lichte oogmake-
up voor extra glamour.

Na 8 jaar onderzoek en testen om jou een intens rode tint te kunnen bieden, moest Zao de feiten onder ogen zien. Vandaag de dag is zo’n gecertificeerde biologische, vegan en 100% natuurlijke tint niet mogelijk.

Daarom heeft Zao ervoor gekozen om je deze twee producten aan te bieden met formules die voor 90% natuurlijk EN vegan zijn, omdat het voor hen ondenkbaar was om levende wezens te gebruiken bij het ontwerp ervan.

Bekijk voor meer informatie de video waarin David Reccole, de oprichter van Zao, alles uitlegt over deze nieuwe kleuren.

Rouge by Zao Daring Lipstick

Daring Lipstick met een matte finish voor een totale, comfortabele dekking. Verrijkt met biologische ricinusolie, dat bekend is om zijn zuiverende en verzachtende eigenschappen. Het is moeilijk om de long-lasting hechting en de ultra-gepigmenteerde kleur te weerstaan.

Combineer het met een eenvoudige of geraffineerde look, dit rood zal je altijd prachtig staan.

Rouge by Zao Daring Lip’Ink

Voor intense en perfect gepigmenteerde lippen heeft Zao de gewaagde Matte Lip Ink gecreëerd. De innovatieve, ultrafijne textuur, die voor 90% van natuurlijke oorsprong en vegan is, volgt perfect de
rondingen van de lippen en geeft een gevoel van ‘blote’ lippen. Deze Lip Ink is gemakkelijk aan te brengen en zorgt na droging voor perfect gekleurde lippen met langdurige fixatie en een ultramatte finish.

Ga jij voor de gewaagd rode lippenstift of de lip ink?

2101450 Zao essence of nature Daring Lip'Ink 450 Le Rouge The Red beauty4people.com nuenen shop

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

×