WhatsApp-Telegram-SMS-Signal

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

OPEN 4 All Ladies: MA-DO 10-18 / SHOP 24/7

Vredehof 1, 5671DS Nuenen

BB cream van Zao combineert het hydrateren van de huid met een getinte crème om de huid te laten stralen.

2101761 Zao essence of nature BB Cream Medium 761 schoonheidssalon beauty4people.com nuenen

Het beschermt de huid tegen de zon dankzij de minerale filters die van natuurlijke oorsprong zijn. SPF 20 (Sun Protection Factor) beschermt tegen UVA én UVB.

De fijne en zachte textuur van de crème heeft een lichte dekking en geeft daardoor een egale & natuurlijke tint.

Het aanbrengen is snel en gemakkelijk. Geschikt voor alle huidtypes. Verkrijgbaar in 3 tinten: Light, Medium & Tan.

Enkele ingrediënten uitgelicht:
  • 3 moisturizing complexes, Fucocert, Pheohydrane and AQUAXYLTM: Deze actieve ingrediënten helpen het vochtgehalte van de huid op peil houden omdat ze de Natural Moisturizing Factors (NMF) voeden. Ze beperken ook vochtverlies omdat ze de synthese van lipiden en eiwitten van de hoornlaag versterken. De huid is zichtbaar mooier, gekalmeerd en behoudt een mooie structuur.
  • Biologisch karanja oil: Naast zijn verzachtende eigenschappen is deze olie ook rijk aan reinigende en zuiverende eigenschappen. Ideaal voor de meest gevoelige huid.
  • Biologisch bamboe extract: Rijk aan biologische silica dat de vorming van collagen stimuleert en elastisch vezels. Het zorgt ervoor dat de huid weer stevig en elastisch wordt en het vochtgehalte op peil blijft. Het zorgt ook voor een zachte uitstraling.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs