Ogen, wenkbrauwen & lippen
Zao essence of nature Beauty4People Nuenen

Zao heeft haar assortiment oog-, lip- en wenkbrauwpotloden vernieuwd. De potloden zijn multifunctioneel op de ogen, lippen & wenkbrauwen te gebruiken.

De 14 nieuwe kleuren zijn ultra gepigmenteerd en door de zachte textuur gemakkelijk en precies aan te brengen. De potloden zijn verrijkt met biologische kokosnootolie, jojobaolie en avocado-olie en verzorgen de gevoelige lip- & oogzones.

De 100% natuurlijke vegan potloden zijn Bio Cosmos van Ecocert gecertificeerd en het hout is PEFC-gecertificeerd Californisch cederhout.

Zao essence of nature beauty4people nuenen

Enkele ingrediënten uitgelicht:

Biologische kokosnootolie: dit is een olie die bekend staat om
zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Het is samengesteld uit essentiële vetzuren, waaronder laurinezuur en linolzuur, die de olie de voedende en herstellende eigenschappen geven. Het bevat ook vitamine A en E, die een antioxiderende werking hebben en zo huidveroudering tegen gaat. Tot slot staat het ook bekend om zijn antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Zao essence of nature Beauty4People Nuenen


Biologische Jojoba-olie: kalmerend en verzachtend voor de gevoelige huid. Het beschermt de huid door het versterken van de vocht/vet film op de huid die een barrière vormt tegen ziekteverwekkers. Geschikt voor alle huidtypes, dankzij de verzachtende en talg regulerende eigenschappen.


Biologische avocado-olie: een olie die rijk is aan antioxidanten en bevordert de aanmaak van collageen. Het is voedend en zacht, en daardoor en uitstekende verzorging voor de oogcontouren.

Zao essence of nature Beauty4People Nuenen

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼