Telefoonnummer (WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

Al sinds de oudheid is de vrouw met make-up in de weer. Make-up doet namelijk de ogen groter lijken, geeft een frisse kleur op de wangen en zorgt voor prachtig roze-rode lippen zoals de kleur van een granaatappel. Kleur in je gezicht doet je simpelweg stralen!

1. Mascara

Een mini make-up is zo gedaan in de ochtend. Mascara is natuurlijk een must have om de blik te openen. Zowel een warme bruine mascara, die overigens prachtig bij blauwe ogen staat, als wel een klassieke zwarte mascara zijn hiervoor prima geschikt. Wil je wat meer speelsheid in je gezicht, dan kan je kiezen voor een sportieve, blauwe mascara. Een blauwe mascara staat fantastisch bij grijze oogschaduwtinten. Een pruimkleurige mascara is een hele chique kleur en zorgt voor een mysterieuze oogopslag en is zeker net even wat anders dan een bruine of een zwarte mascarakleur.

2. Oogpotlood – eyeliner

Laat je ogen meer spreken door nog een lijntje boven en onder de ogen aan te brengen. Een eyeliner is ook helemaal van nu! Eyeliners zijn er, net zoals oogpotloden, in meerdere kleuren en passen bij de gekleurde mascara’s. Wil je nog meer kleureffect bij de ogen, dan kies je nog voor één of twee oogschaduwtinten voor een sprankelend resultaat.

3. Concealer

Onmisbaar is een concealer om oneffenheden, rode en donkere plekjes mee te maskeren. Zo breng je in een handomdraai licht in je gezicht en verdwijnt de eventuele vermoeidheid als zonlicht uit je gezicht.

4. Blush – bronzer

Verder doet een frisse roze of een warme perzikkleur blush wonderen in je gezicht. Heb je liever het effect van een zongekuste huid, dan kies je voor een vleugje bronzer. Een blush of een bronzer geeft niet alleen kleur, maar geeft ook vorm aan je gezicht.

5. Lipgloss – lippenstift

Last but not least, maakt een een glanzende lipgloss of een kleurrijke lippenstift je natuurlijke look af. Een doorschijnende, glanzende lipgloss geeft je lippen wat volume en een felle lippenstift zorgt voor een echte eyecatcher.

Met deze 5 minuten make-up tips geef je jezelf een stralende look. Alles is mogelijk, zolang jij je maar maar mooi jezelf voelt!

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Neem direct contact op!