Vijf prachtige zomer make-up must-haves van Zao essence of nature om nog meer van je heerlijke zomer te kunnen genieten:

1). Natuurlijke bronzer

Mooie bronzers om het gezicht vorm te geven en het zorgt voor een prachtige natuurlijke zonnegloed op je gezicht met of zonder subtiele glinstering.

2). Natuurlijke highlighter

Natuurlijke shine up poeders geven een prachtige gloed aan het gezicht en de weerkaatsen zo het licht. Het geeft een fris en stralend effect.

3). Natuurlijke BB-cream met SPF 20
2101761 Zao essence of nature BB Cream Medium 761 schoonheidssalon beauty4people.com nuenen

De BB-cream is een fantastisch verzorgend product voor een egale huid met een zonnefilter (UVA UVB SPF 20). De BB-cream hydrateert, egaliseert, verzacht, verfrist en beschermt je huid bovendien tegen de zon.

4). Natuurlijke nagellak

Hippe kleuren nagellak zonder nare stoffen. De formule van de bio-gebaseerde nagellak bestaat voor 74 tot 84% uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong (aardappel, maïs, tarwe, maniok).

De nagelproducten zijn verrijkt met bamboe wortelstokolie dat rijk is aan organisch silica, helpt de nagels te versterken.

De nagellak blijft uitstekend zitten, heeft een hoogglanzende afwerking en droogt snel. Het aanbrengen is makkelijk door het brede en platte penseel.

De Zao nagellakken en nagelverzorgingsproducten zijn vegan gecertificeerd en 10 Free, dat wil zeggen zonder tolueen, formadehyde, dibutylftalaat, formaldehydehars, parabenen, xyleen, kamfer, hars, styreen en benzofenon.

5). Natuurlijke vloeibare lipbalm

De vloeibare lippenbalsem bevat verzorgende biologische ricinusolie en kokosboter. Deze vormen een beschermend laagje op de liphuid.

Natuurlijke highlighter shine-up zao essence of nature nuenen
Natuurlijke shine up poeders van Zao essence of nature

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼