WhatsApp-Telegram-SMS

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Locatie - OPEN Ma - Do 10:00 -18:00 uur

Vredehof 1, 5671DS Nuenen

In het voorjaar is het tijd om al het stof uit het huis te jagen, het groen van de terrastegels af te spuiten, frisse lentebloemen in huis te halen en je lichaam kan ook een energyboost na de winter gebruiken.

Je lichaam ontdoen van de nodige ballast is op zijn tijd een gezonde bezigheid en het voorjaar is daar een uiterst geschikte tijd voor. Société Provençale d’Aromatherapie heeft hiervoor een detoxkuur ontwikkeld.

De detoxkuur houdt in dat je twee weken lang elke dag aan een liter water een aantal pompjes detoxsiroop toevoegd en deze gelijkmatig verdeeld over de dag opdrinkt. Hiernaast kan je gewoon blijven eten, alleen je begrijpt dat hoe bewuster je voedingspatroon, hoe efficiënter de reiniging van je lichaam zal zijn.

Je lichaam wordt op een milde en natuurlijke manier ontgift en als het ware gereset en je organen krijgen de kans om weer goed te gaan functioneren zonder de onnodige ballast.

Deze detoxkuur kan je in het voorjaar toepassen, maar ook in het najaar zodat je lichaam weer sterk en veerkrachtig is in het winterseizoen.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs