“De unieke natuurlijke granenpeeling ruikt heerlijk naar vers gebakken brood op een lazy Sunday morning.” ~ Margriet Sprengers

Natuurlijke granenpeeling

De granenpeeling is een uniek onderdeel in vrijwel elke gezichtsbehandeling. Deze natuurlijke diepte reiniging is geschikt voor elke huidconditie. Ook voor de meest gevoelige huidtypen. De peeling is eveneens geschikt voor mensen met een glutenallergie (wel even je mond gesloten houden tijdens de peeling).

De natuurlijke peeling heeft een krachtige diep reinigende werking, maar verzorgt tegelijkertijd ook je huid. De granen verwijderen veel dode huidcellen zodat er een gladde en zachte huid voelbaar en zichtbaar is.

De granenpeeling bereidt je huid voor op het vervolg van je gezichtsbehandeling. De etherische oliën in de maskers kunnen dan goed de huid indringen en hun specifieke werking doen.

Zo werkt de natuurlijke peeling

Het granen-gist mengsel wordt gemengd met een hydrolaat (bloemen- of kruidenwater). Dit wordt als een soort Brinta-papje op je huid aangebracht. Je lichaamswarmte zorgt ervoor dat het mengsel gaat rijzen. Al rijzend trekt de granenpeeling de onreinheden en een aantal comedonen (onzuiverheden) uit je huid.

Als het mengsel enigszins is opgedroogd wordt het met een heerlijk warm geurende olie van je gezicht ‘afgegomd’. Deze olie is een combinatie van plantenoliën die speciaal samengesteld en afgestemd is op het verwijderen van de granenpeeling. Het is een combinatie van tarwekiemolie, abrikozenpitolie, wortelolie en plantaardig tocopherol. Hierdoor heeft de olie ook een sterk verzorgende werking. Door het gommen worden de dode huidcellen grondig verwijderd.

Je huid is hierna super glad en voelt zacht aan. Je huid heeft een natuurlijke zachte huidglans als resultaat. Het effect van de natuurlijke granenpeeling is niet alleen diep reinigend, maar ook zeer verzorgend.


Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼