Telefoon

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Locatie - OPEN Ma - Do 10:00 -18:00

Vredehof 1, 5671DS Nuenen

Société Provençale d’Aromathérapie

Waarom is jouw huid zoals zij is?

Als je hier het antwoord op weet, kun je iets aan de oorzaak doen.

Dat is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Met Société Provençale d’Aromathérapie wel. De hoge kwaliteit etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen zo bij de oorsprong van een probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie.

Met Société Provençale d’Aromathérapie kun je genieten van een goede verzorging en je laten verwennen met een heerlijke wellness behandeling. Maar voor veel problemen is daadwerkelijk een (natuurlijke) oplossing.

Er zijn specifieke behandelingen en producten tegen o.a. acné, rosacea, pigmentvlekjes, droge huid, rimpeltjes, couperose, eczeem, irritatie, en psoriasis.

Ook biedt Société Provençale d’Aromathérapie een afslankprogramma, een detoxkuur, zelfzorgmiddelen bij huis-, tuin- en keukenkwaaltjes, een gezondheidslijn, haarverzorging, littekenproducten en behandelingen, zwangerschapsproducten, een babylijn, hand- en voetverzorging, zonproducten, badoliën en geuroliën.