Telefoonnummer (WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

“Ik voel me net een prinses! Wat heerlijk die voorverwarmde handoeken.”

“Ik wil graag weer dezelfde lippenstif van Couleur Caramel hebben! Hij is zo fijn! Bedankt voor de goede service!”

“Ik ben wel eens bij schoonheidsspecialisten geweest, maar daar kwam ik altijd gehavend vandaan. Nadat ik de vorige keer bij jou voor een behandeling was geweest, kreeg ik van maar liefst van 4 personen op dezelfde dag het compliment dat ik er zo stralend uit zag! Ook mijn man viel het verschil op dat ik bij jou was geweest.”

“Ik krijg vaak complimenten over mijn mooie lippenstift.”

“Ik heb al voor de derde keer die prachtige lippenstift, die overal bij past, aangeschaft.”

“De oogschaduwen zijn erg mooi! De lippenstift is ook erg goed.”

“Zo een mooi product met zoveel kennis! Geen potjes gevuld met rotzooi, enkel eerlijk en puur. Hier zit je helemaal goed.”

“Super snelle levering van de deodorant en wat ruikt het heerlijk! En goed advies!”

“Ik kreeg straks van verschillende mensen complimenten dat ik er zo stralend uitzag. Ik heb maar meteen reclame voor je gemaakt. Dank voor de info en de aangename behandeling.”

“Margriet bedankt voor de fijne behandeling! Jouw welkome ontvangst, zachte uitstraling, de fijne rustgevende ruimte hebben me heerlijk kunnen laten genieten van de behandeling.
Jouw enthousiasme en kennis is enorm groot, mijn huid straalt weer lekker. Ik voelde me helemaal op m’n gemak bij jou. Dankjewel!”

“Wat een snelle levering van die heerlijke BB cream van Couleur Caramel! Ik ben erg blij met mijn frisse look!! Super product! Bedankt voor je goede advies!”

“Ik wil je graag hartelijk bedanken voor het leveren van de verzorgingsproducten én het speciale olie’tje erbij. Echt super service!”

“Ik ben heel blij met de BB cream, de concealers en de felroze matte lippenstift van Couleur Caramel en de prachtige blush van Zao.”

“Ik vind het fijn dat de huidverzorging natuurlijk is, maar ook dat het huidverbeterend is.”

“Ik vind het zo’n fijne crème.”

“Na 8 maanden komt mijn huidskleur duidelijk door de pigmentvlek heen.”

“Zelfs op de fiets blijft de mascara goed zitten.”

“Wijze jonge dame met gevoel voor schoonheid en gevoel voor de mens die zij ontmoet. precieze behandeling, zorgvuldige benadering en kundig op het gebied van advisering en kennis van haar produktenlijn.”

“Margriet is een lieve collega met heel veel kennis over de huid en de werking van producten. Hierdoor geeft ze een behandeling die past bij jou en je huid. Je zult je direct thuisvoelen bij haar door haar fijne uitstraling en haar enthousiasme over het vakgebied.”

“Veel vakkennis en heel enthousiast is Margriet. Goede schoonheidsspecialsite waar je zeker heen moet voor een behandeling met goede producten.”

“Topcollega, met heel veel kennis en passie voor ons mooie vak! Als je je huid natuurlijk verzorgd wilt hebben, maar ook als je meer informatie wilt hebben over onze produkten, dan vertelt Margriet u dit in detail! Puur natuurlijk, maar met passie, dan kiest u voor Margriet haar stoel & haar behandelingen. Zeer inspirerende collega.”

“Een fijne collega met veel vak kennis en ook het uitwisselen van technische vaardig heden bedankt Margriet!!!!”

“Fijne collega, die mij tijdens mijn zwangerschapsverlof (2x 4 maanden) heeft vervangen, zodat mijn salon (Schoonheidssalon Pure & Beauty te Bergeijk) gewoon door kon draaien! Bedankt Margriet!”

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Neem direct contact op!