5x Natuurlijke bronzers voor een zongekuste huid!

De tijd van de zomer is aangebroken! In de zomer zijn de dagen langer, het licht feller, de temperaturen stijgen en het allerdaagse ritme vertraagd enigszins.  Het zonlicht geeft ons een prettig gevoel en een mooi teint in het gezicht. Hoe kan je er voor zorgen dat je ook zonder de zon een mooie warme teint in je gezicht krijgt of kan bij houden na een zomerse zonvakantie of zonnige stranddag?

Dit zijn de 5 zomer must-haves bronzers van het natuurlijke make-up merk Couleur Caramel voor een zongekuste huid:

1. Sublimerende parels

bronzer

Je krijgt een natuurlijk matterend bruinend effect met deze biologische zijdezachte aardetinten parels. De parels bevatten karanja-olie en deze verzacht de huid en gaat huidveroudering tegen. Met een blushpenseel ga je gemakkelijk over de jukbeenderen voor een subtiele zonnegloed. Wil je een zomerse teint in het gehele gezicht, dan ga je nog met het penseel over het midden van het voorhoofd, de kin en de neusrug. De sublimerende parels zijn ook in een lichtere variant met een subtiele glans verkrijgbaar.

2. Terre Caramelbronzer

De Terre Caramels (‘gebakken klei’) hebben allemaal een sierlijk motief en bevatten onder andere biologische avocade-olie voor  een verzorgende en beschermende werking. Deze bronzers kunnen met een poederpenseel over het gehele gezicht worden aangebracht, maar ook als een blush worden gebruikt. De Terre Caramels zijn verkrijgbaar in diverse parelmoer en matte teinten. Prachtig een subtiel glittertje op de jukbeenderen!

3. Teint de Soleil (zonnepoeder)bronzer

De zonnepoeders zorgen voor een egale en matte teint met een zachte lichtglinstering! De subtiele parelmoerdeeltjes zorgen voor verfrissend effect in het gezicht.  De zonnepoeders zijn verkrijgbaar in diverse beige teinten en worden met het poederpenseel over het gehele gezicht aangebracht. De biologische galamboter zorgt voor een herstellende werking voor de huid en is rijk aan de natuurlijke vitamines A, E, en F.

4. Mosaïekpoederbronzer

Het poeder heeft een romantisch rozenmotief en is door de diverse kleurschakeringen een lust voor het oog! Het mosaïkpoeder heeft een natuurlijk matterend effect en zorgt voor een natuurlijk gebruinde huid. Het poeder is eenvoudig met een poederpenseel over het gehele gezicht aan te brengen of als een blush te gebruiken voor een bronzend effect op de jukbeenderen. De biologische abrikozenolie verzacht de huid. Het mosaïkpoeder is ook in lichtere variant verkrijgbaar.

5. Poeder Stralende Teint (effet bonne mine)bronzer

Dit losse poeder heeft een aardse teint om een warme gloed in het gezicht te brengen. Het poeder kan met een poederpenseel in zijn geheel in het gezicht of als een bronzer op de jukbeenderen worden aangebracht voor een prachtige warme stralende teint!

Voilà! Vijf prachtige natuurlijke make-up producten van Couleur Caramel om in een handomdraai een natuurlijke zonnegloed in het gezicht te creëren!

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Volg Beauty4People op social media en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schoonheidssalon Beauty4People is depositair van de volgende natuurlijke merken: Société Provençale d’Aromatherapie (SPA-aromatherapie), Les Gavots de Provence, Couleur Caramel make up, Zao Essence of nature make up,  No Sweat deodorant van de The Ohm Collection.

©2016-Schoonheidssalon Beauty4People                                                            ©Foto’s: Couleur Caramel