Masker Boue Thermo Active is een natuurlijk kleimasker dat vulkanische modder uit de Auvergne en etherische oliën bevat. Het crèmemasker wordt in vrijwel alle gezichtsbehandelingen toegepast.

Tijdens je behandeling op maat worden de verschillende huidprobleemzones afzonderlijk behandeld met een specifieke mix van pure etherische oliën met het vulkanisch moddermasker hierover heen aangebracht. Dit komt de werking van de etherische oliën ten goede en je huid krijgt een echt multi masker op maat.

Reinigende & stimulerende werking

Het natuurlijke masker ruikt heerlijk naar de zachte geur van rozenhydrolaat is een weldaad voor je huid:

  • Het masker heeft een zuiverende en reinigende werking op je huid.
  • Het werkt stimulerend voor alle huidfuncties en daardoor is er sneller verbetering van je huidstructuur.

Natuurlijke mineralen

Het vulkanische modder bevat veel magnesium, silicium en selenium. Hierdoor heeft je huid mineralen die het mogelijk maken om te herstellen.

De toegevoegde etherische oliën werken regenererend, stimulerend en tonifiëren je huid.

Natuurlijke peeling

De werking van het natuurlijke moddermasker wordt intensiever als je voordat je het masker thuis aanbrengt op je huid een natuurlijke peeling geeft door middel van een natuurlijke scrub van SPA-aromatherapie of Les Gavots de Provence.

Natuurlijk op maat

Het vulkanisch moddermasker kan voor thuis, net als tijdens je behandeling, ook op maat worden gemaakt. Aan je masker worden dan specifieke etherische oliën toegevoegd die ervoor zorgen dat je huidproblemen worden aangepakt terwijl jij ontspannen van je natuurlijke crèmemasker geniet.

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies voor gezichtsverzorgingsproducten met een stralende & gezonde huid als resultaat!

Aanbevolen artikelen

×
Hi! Wat kan ik voor je betekenen?

Klik op de naam  hieronder om te chatten tijdens openingstijden via WhatsApp of mail naar info@beauty4people.com.

× App met Margriet 🌼