WhatsApp-Telegram-SMS-Signal

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

OPEN 4 All Ladies: Ma-Do 10-17 / SHOP 24/7

Vredehof 1, 5671DS Nuenen

Les Gavots de Provence

Les Gavots de Provence komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk als Société Provençale d’Aromatherapie. Deze lijn is gebaseerd op fytotherapie. De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke boeket aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.

Les Gavots de Provence Societe Provençale d'Aromatherapie Holisitische Schoonheidssalon Beauty4People Nuenen Margriet Sprengers

Les Gavots de Provence is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze je huid ècht verzorgen.

De huidverzorgingsproducten van Les Gavots de Provence bevatten deze plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantextracten en vruchtextracten. Als natuurlijke conservering worden etherische oliën en puur natuurlijk grapefruitextract gebruikt.

Naast de specifieke gezichts- en lichaamshuidverzorgingsproducten, ook voor hem en het kwetsbare kinderhuidje, heeft Les Gavots de Provence ook natuurlijke zonnebrand. De natuurlijke zonneproducten van Les Gavots de Provence geven de huid een goede bescherming tegen de negatieve effecten van de zon. De minerale zonnefilters (zonder nanotechnologie) blijven op de huid en reflecteren UVA en UVB-straling, zodat die niet in de huid dringen.

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots de Provence. De natuurlijke ingrediënten hebben een heilzame werking en geven een doeltreffende verzorging aan de huid.