Telefoonnummer (WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

Wat is er mooier dan natuurlijke schoonheid?

In de salon wordt er met echte natuurlijke ingrediënten gewerkt.

Net zulke echte ingrediënten als die je dagelijks in de keuken gebruikt. Pure ingrediënten zijn immers een goede basis is voor een smakelijk en het beste resultaat.

Zo werkt het ook in de salon. Ik heb gekozen voor een 100% natuurlijk merk Société Provençale d’Aromathérapie. S.P.A. Aromatherapie is een merk dat ook daadwerkelijk werkt. In de salon wordt er geen gebruik gemaakt van apparatuur. Dit is ook niet nodig, omdat de handen en de producten het werk doen met een zichtbaar mooi natuurlijk resultaat. De zuivere etherische oliën hebben namelijk de eigenschap om door alle huidlagen heen te dringen en kunnen zo diep in de huid hun specifieke werking doen. Voor je huid, je lichaam en je gezondheid in het algemeen.

Een behandeling met de natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten van SPA-aromatherapie is een ervaring voor alle zintuigen. De natuurlijke biologische make up van ZAO essence of nature zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling.

Een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Beauty4People heeft een andere dimensie. Een behandeling die veel verder gaat dan puur het huidoppervlak: persoonlijke aandacht en kwalitatieve huidverbetering op maat door middel van etherische oliën zorgen voor de diepgang.

Ik verwelkom je graag bij Schoonheidssalon Beauty4People. Zie ik je snel?

Hartelijke groeten,

Margriet Sprengers

SPA Aromatherapist Top-Specialist, Eigenaresse Schoonheidssalon Beauty4People in Nuenen, sinds 2012

Margriet Sprengers & mevr. M.P. Magonet, grondlegster van  Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A. aromatherapie), Masterclass Aromatherapie , 4 april 2016

Mevr. M.P. Magonet, Aromafair, viering 30 jaar Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A. aromatherapie)  in Nederland (1984-2014), 16 juni 2014

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Neem direct contact op!