Telefoon (Chatten via WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

Mooie natuurlijke schoonheid

In de salon wordt er met echte natuurlijke ingrediënten gewerkt.

Net zulke echte ingrediënten als die je dagelijks in de keuken gebruikt. Pure ingrediënten zijn immers een goede basis is voor een smakelijk en het beste resultaat. Zo werkt het ook in de salon.

Een behandeling met de natuurlijke Franse huidverzorgingsmerken Société Provençale d’Aromathérapie en Les Gavots de Provence zorgen voor een ervaring voor alle zintuigen. De natuurlijke make up zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling.

In de salon wordt er geen gebruik gemaakt van apparatuur. Dit is ook niet nodig, omdat de zuivere etherische oliën namelijk de eigenschap hebben om door alle huidlagen heen te dringen. Zo kunnen ze diep in de huid hun specifieke werking doen.

Voor je huid, je lichaam en je gezondheid in het algemeen. Met een zichtbaar mooi natuurlijke resultaat.

Een gezichtsbehandeling heeft hierdoor een andere dimensie. Een behandeling die veel verder gaat dan puur het huidoppervlak.

Persoonlijke aandacht, kwalitatieve huidverbetering op maat en de krachtige werking van etherische oliën zorgen voor de diepgang.

Wil je ook de kracht van de natuur ervaren?

Ik verwelkom je graag in de salon.

Hartelijke groeten,

Margriet Sprengers

SPA-Aromatherapeut, Top-Specialist, Eigenaresse Schoonheidssalon Beauty4People in Nuenen, Est. 2012

Margriet Sprengers & mevr. M.P. Magonet, grondlegster van  Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A. aromatherapie), Masterclass Aromatherapie, 4 april 2016

Mevr. M.P. Magonet, Aromafair, 30 jaar Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A. aromatherapie)  in Nederland (1984-2014), 16 juni 2014

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Chatten via WhatsApp