WhatsApp-Telegram-SMS-Signal

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

OPEN 4ALL LADIES: MA-DO 10-18 / SHOP 24/7

Vredehof 1, 5671DS Nuenen

Wat is Société Provençale d’Aromatherapie?

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is een natuurlijke huidverbeteringslijn en bestaan uit een compleet programma gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste (bio)kwaliteit ingrediënten bevatten.

Van planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad, het zaad of de wortel. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantextracten.

S.P.A. is 100% natuurlijk en bevat geen synthetische grondstoffen, minerale oliën, parfumstoffen, conserveringsmiddelen en emulgatoren.

Wie is de grondlegger van S.P.A.?

Mevrouw Magonet is de grondlegger van S.P.A. Al in 1984 stelde zij de producten beschikbaar voor een groter publiek. Daarvoor werkte ze op kleinere schaal in een kliniek waar zij als gynaecoloog werkzaam was met aromaTHERAPIE.

Mevrouw Magonet heeft haar eigen laboratorium in Zuid-Frankrijk. Om de producten van S.P.A. te maken is vraagt buitengewoon veel kennis van etherische oliën, hun inhoudsstoffen en hun werking. Het is ook meer werk, omdat elke oogst van een plant een net iets andere samenstelling van de inhoudsstoffen oplevert. Elke nieuwe oogst van de olie moet daarom onderzocht worden op zijn samenstelling voordat die verwerkt kan worden.

Wat is Les Gavots de Provence?

De natuurlijke huidverzorgingslijn Les Gavots de Provence is gebaseerd op fytotherapie en komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid Frankrijk als S.P.A. De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, bloemenwaters, hydrolaten, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijk grapefruitextract.  

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waar je de Provence in herkent. Maar wat veel belangrijker is, ze bieden een doeltreffende verzorging met de heilzame werking die in bloemen, planten, en kruiden aanwezig is en die de mens van nature nodig heeft.

Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat die jouw huid echt verzorgen.

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet Les Gavots. Ook maakt Les Gavots geen gebruik van nanaotechnologie. Hierdoor is een vervelende reactie van de huid vrijwel niet mogelijk.

Gun jouw huid pure verzorging van de natuur zelf.

Wat is aromatherapie volgens de ‘Franse school’?

Volgens de Franse school gaat het niet alleen om de geur van een etherische olie, maar vooral om de inhoudsstoffen. Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen met elk zijn eigen specifieke werking, bijvoorbeeld de bloedsomloop stimuleren.

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) onderscheidt zich van alle cosmetica door het hoge gehalte natuurlijke werkstoffen. Het onderscheidt zich van andere aromatherapie door de zuiverheid van de ingrediënten en concentraties etherische oliën. In het algemeen wordt als productbasis 10ml plantaardige olie genomen. Vervolgens worden daar 4 druppels (1,5%) of 8 druppels (3%) etherische olie aan toegevoegd. Dit betekent dat men werkt met een product dat weliswaar lekker ruikt, maar dat slechts 1,5% of 3% actieve werkstoffen bevat. Met S.P.A.-aromatherapie wordt gewerkt met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen!

Bij de Franse school combineert met ook verschillende etherische oliën, zodat bepaalde bepaalde eigenschappen van de ene olie een andere versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo houd je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen. Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen zijn weggemengd, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk.

Waarom werkt S.P.A.? Resultaat zonder apparaat!

Weet je dat etherische oliën (mits van superieure kwaliteit zoals bij S.P.A.) vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? De etherische oliën dringen diep door en beïnvloeden alle huidlagen. De plantenoliën en plantextracten verzorgen en stimuleren de huid. Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en de huidstructuur. En dat alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur!

De meeste cosmetische producten doen vaak alleen aan symptoombestrijding bij een huidprobleem. S.P.A.-aromatherapie werkt ook van binnenuit, aan de oorzaak van de situatie. Daarin schuilt het geheim van het succes van S.P.A.-aromatherapie. De combinatie van in- en uitwendig gebruik stimuleert de van nature aanwezige zelfgenezende krachten van het lichaam. 

Een behandeling met S.P.A. is een zinneprikkelende wellness-beleving, want alles omvat een compleet individuele benadering. Serieuze huidproblemen kunnen ook effectief verzorgd worden met S.P.A. Door de zogenaamde driedimensionale aanpak is het mogelijk om de oorzaak van het (huid)probleem te behandelen. Er zijn specifieke behandelingen en producten tegen:

  • acné
  • rosacea
  • pigmentvlekjes
  • droge huid
  • rimpeltjes
  • couperose
  • eczeem
  • psoriasis

Je huid verdient verzorging om gezond en mooi te blijven. Je leven lang. Elke huid is anders, elke situatie is anders en dan is het seizoen ook nog van invloed. Daarom is niet alleen de professionele behandeling totaal individueel, maar ook de thuisverzorgingsproducten kunnen persoonlijk worden samengesteld. De huidverzorging die specifiek voor jouw huid wordt samengesteld is absoluut werkzaam.

Het gebruik van thuisverzorgingsproducten zijn eigenlijk een verlenging van de behandeling in de salon. De positieve effecten van de behandeling in de salon werken overigens nog een aantal dagen door. S.P.A.-aromatherapie werkt! 100% natuurlijke oliën, van de beste kwaliteit!

Ik wil graag een behandeling komen ervaren. Welke behandeling raad je me aan?

Uiteraard ben je van harte welkom om een een behandeling te komen ervaren! Elke behandeling wordt op maat aan je huid aangepast. Deze op maat gemaakte behandeling wordt bij elke afspraak/behandeling aangepast, maar de opzet van de behandeling blijft gelijk.

In de set-up van de behandelingen zitten een vast aantal elementen, zoals bijvoorbeeld de dieptereiniging: de granenpeeling, het vulkanisch moddermasker met etherische oliën en het vruchtenmasker. Hoe meer elementen je er aan toegevoegd wilt hebben, bijvoorbeeld een ontspannende gezichtsmassage, hoe uitgebreider de behandeling wordt. Elke behandeling kan als een mogelijkheid voor een eerste behandeling worden gezien. Je kan hier online de Green Beauty Skin Treatments bekijken.

Komt een mooie huid ook van binnenuit?

Als je een betere conditie van je huid wilt, heeft je huid bouwstenen nodig. Die haal je onder andere uit (gezonde) voeding. Een specifieke aanvulling daarop geeft S.P.A. met de zogenoemde inwendige producten, de supplementen. Zoals bijvoorbeeld een mineralendrank, een detoxkuur, de ‘vetverbrander’ en 100% natuurlijke plantaardige capsules met antioxidantencomplex (100% gevriesdroogde groente en fruit).

Wat heeft S.P.A. nog meer te bieden?

S.P.A.-aromatherapie heeft een groot assortiment natuurlijke zelfzorgmiddelen bij huis-, tuin- en keukenkwaaltjes, een afslankprogramma, een detoxkuur, voedingssupplementen, een gezondheidslijn, haarverzorging, littekenproducten, zwangerschapsproducten, een babylijn, hand- en voetverzorging, zonproducten, badoliën, en geuroliën.

Kan S.P.A. in combinatie met klassieke cosmetica merken gebruikt worden?

Als een klassiek cosmetica merk minerale oliën en/of siliconen bevat, ligt er een filmpje op de huid. Door dit laagje kunnen de natuurlijke ingrediënten niet door de huid heen dringen om in alle huidlagen hun specifieke werking te kunnen doen.

S.P.A. en Les Gavots de Provence zijn twee cosmeticalijnen die door Mevr. Magonet zijn ontwikkeld in hetzelfde Franse laboratorium en kunnen naast elkaar worden gebruikt.