Telefoonnummer (WhatsApp)

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Ma - Do: 10:00 - 18:00 uur

Je bent weer welkom in de salon!

Ik ben blij je te mogen berichten dat Schoonheidssalon Beauty4People vanaf 11 mei a.s. weer geopend is voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor jou klaar.

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact op via WhatsApp 06-16382523. Je kunt ook per e-mail info@beauty4people.com of telefonisch een afspraak maken.

Het protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen, werk ik zoals altijd alleen op afspraak. Ik vraag je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom wil ik je vragen om de verplichte ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

Je mag niet komen voor je behandeling wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. Je afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? Nee/Ja?

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? Nee/Ja?

3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Nee/Ja?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Nee/Ja?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? Nee/Ja?

Verder wil ik de belangrijkste zaken uit het Hygiëneprotocol vooraf met je delen:

– BLIJF THUIS

Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Blijf dan thuis.

– PRECIES OP TIJD

Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de hal beneden, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

– HANDEN WASSEN

Was je handen grondig (minimaal 20 seconden) en / of desinfecteer deze bij binnenkomst.

– HANDEN SCHUDDEN

In verband met hygiëne geven we elkaar bij ontvangst geen hand.

– JAS ZELF OPHANGEN

Het aannemen en het helpen aantrekken van je jas is niet toegestaan. Hang bij binnenkomst zelf je jas op en trek deze na de behandeling ook zelf weer aan.

– STILTEBEHANDELING

Tijdens de behandeling zal zo weinig mogelijk worden gesproken. Geniet in alle rust van je behandeling.

– GEEN GLAS WATER

De afspraak wordt beperkt tot de behandeling. Er kan geen glas water worden aangeboden.

– NA DE BEHANDELING

Was je handen grondig (minimaal 20 seconden) en /of desinfecteer deze na de behandeling.

– BETAAL CONTACTLOOS

Ik vraag je om contactloos te betalen via pin of betaalverzoek.

Heb je vragen? Stel deze gerust: 06-16382523 (ook WhatsApp) of via info@beauty4people.com.

Ik hoop je binnenkort weer te zien.

Met vriendelijke groeten,

Margriet Sprengers, Schoonheidssalon Beauty4People

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Neem direct contact op!