Telefoon & WhatsApp incl. Productcatalogus

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Locatie en Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Vredehof 1, 5671DS Nuenen - OPEN: Ma - Do: 10 - 18 uur

Je bent weer welkom in de salon!

Ik ben blij je te mogen berichten dat Schoonheidssalon Beauty4People vanaf 3 maart weer geopend is voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor je klaar.

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact op per WhatsApp 06-16382523. Je kunt ook per e-mail info@beauty4people.com of telefonisch een afspraak maken.

Vakantiecheck

Ben je terug gekomen van een vakantiebestemming met code oranje of rood? Dan moet je 14 dagen in quarantaine. In deze periode mag je dus geen schoonheidsbehandeling ondergaan. Deze regel geldt ook in de situatie waarbij de code van de vakantiebestemming, tijdens het verblijf, in minimaal oranje verandert. 

Registratieplicht

Er is sprake van een registratieplicht bij bezoek aan de salon voor de mogelijkheid tot bron- en contactonderzoek.

Wettelijk verplicht een niet-medisch mondneusmasker

Zodra je binnenkomt, ben je verplicht om een mondkapje te dragen. De schoonheidsspecialist geeft aan wanneer je deze zelf mag afnemen.

Ioniserende ozonvrije luchtreiniger in de salon

In de salon is een ioniserende ozonvrije luchtreiniger om effectief o.a. virusdeeltjes uit de lucht te halen.

Het protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen, werk ik zoals altijd alleen op afspraak. Ik vraag je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom wil ik je vragen om de verplichte ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

Gezondheidscheck voor klanten

Je mag niet komen voor je behandeling wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. Je afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? Nee/Ja?

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? Nee/Ja?

3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? Nee/Ja?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? Nee/Ja?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? Nee/Ja?

Verder wil ik de belangrijkste zaken uit het Hygiëneprotocol vooraf met je delen:

– BLIJF THUIS

Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Blijf dan thuis.

– PRECIES OP TIJD

Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de hal beneden, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

– VERPLICHT MONDKAPJE

Zorg dat je bij binnenkomst een mondkapje draagt.

Zodra je in de behandelstoel zit en de behandeling wordt uitgevoerd mag het mondkapje zelf afgenomen worden.

Na de behandeling zet je zelf het mondkapje weer op.

– HANDEN WASSEN / GEBRUIK DESINFECTERENDE HANDGEL

Was je handen of gebruik de desinfecteren handgel. Doe dit bij binnenkomst en na de behandeling.

– HANDEN SCHUDDEN

In verband met hygiëne geven we elkaar bij ontvangst geen hand.

– JAS ZELF OPHANGEN

Het aannemen en het helpen aantrekken van je jas is niet toegestaan. Hang bij binnenkomst zelf je jas op en trek deze na de behandeling ook zelf weer aan.

– STILTEBEHANDELING

Tijdens de behandeling zal zo weinig mogelijk worden gesproken. Geniet in alle rust van je behandeling.

– NA DE BEHANDELING

Desinfecteer je handen met desinfecterende handgel ook weer na de behandeling.

– BETAAL CONTACTLOOS

Ik vraag je om contactloos te betalen via pin of betaalverzoek per WhatsApp.

Heb je vragen? Stel deze gerust: 06-16382523 (ook WhatsApp) of via info@beauty4people.com.

Ik hoop je binnenkort te zien.

Met vriendelijke groeten,

Margriet Sprengers, Schoonheidssalon Beauty4People

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram
WhatsApp Vertel, hoe kan ik van betekenis voor je zijn?