Telefoon & WhatsApp incl. Productcatalogus

06-16382523

E-mail

info@beauty4people.com

Locatie en Openingstijden (uitsluitend op afspraak - Ladies Only Salon)

Vredehof 1, 5671DS Nuenen - OPEN: Ma - Do: 10 - 18 uur

Zao essence of nature heeft 5 essentiële cleansers en make-up removers ontwikkeld, biologisch gecertificeerd en ontworpen om je huid elke dag te verzorgen.

Essentieel voor een schone, mooie en zachte huid, afgestemd op elk huidtype en al je dagelijkse schoonheidsroutines.

1 . Natuurlijke reinigingsmouse

Fluweelzachte mouse met een zachte geur zorgt voor een milde reiniging van je gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.

Enkele ingrediënten uitgelicht:

 • Biologische melisse hydrolaat: Revitaliserend, kalmerend en glad makend. Organische melisse olie is perfect voor de rijpe, droge en gevoelige huid.
 • Biologisch bamboe hydrolaat: Product van de distillatie van bamboebladeren en stam. Het reinigt de gecombineerde en vette huid en matteert. Het werkt hydraterend en verzachtend, ook voor de droge en gevoelige huid. Door het hoge gehalte kiezelzuur geeft het een zacht en fluweel gevoel op je huid.
 • Aloë vera poeder: De verzachtende en regenerende eigenschappen van aloë vera poeder brengen alle zachtheid die nodig is voor een mooie huid.

2. Natuurlijk micellair water

Zao biologisch micellair water reinigt, zuivert en verwijdert op milde wijze de make-up van je gezicht. Het kalmeert tegelijkertijd een trekkerig gevoel en de roodheid van de gevoelige huid. De huid wordt gezuiverd, gekalmeerd en getonifieerd. Het is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid, omdat het je huid op een zachte manier reinigt.

Enkele ingrediënten uitgelicht:

 • Biologisch babassunnotenolie: Dit is een krachtige antioxidant die de huid herstelt, verzacht en hydrateert. Deze olie verwijdert je make-up probleemloos.
 • Olie van de biologische toverhazelaar: Zuiverend. Deze olie is perfect voor de gemengde en vette huid. Het is ook zeer zacht voor een gevoelige huid met roodheid.
 • Biologische melisse hydrolaat: Revitaliserend, kalmerend en glad makend. Organische melisse olie is perfect voor de rijpe, droge en gevoelige huid.

3. Natuurlijke reinigingsolie

Zao make-up reinigingsolie verwijdert alle make-up op het gezicht en oogleden op een zachte manier, zelfs als het gaat om waterproof make-up. De droge en gevoelige huidtypes zullen helemaal weg zijn van deze reinigende, maar ook voedende & verzachtende reinigingsolie.

Enkele ingrediënten uitgelicht:

 • Biologisch extract van calendula bloem: Verzachtend en kalmerend. Het extract van goudsbloem is daardoor perfect voor de gevoelige huid.
 • Biologische macadamia olie: De droge en gevoelige huid wordt zacht en glad na gebruik van macadamia notenolie. Het geeft geen onaangenaam vet gevoel op je huid.
 • Biologische babassunotenolie: Dit is een krachtige anti-oxidant die de huid herstelt, verzacht en hydrateert. Deze olie verwijdert je make-up probleemloos.

4. Natuurlijke reinigingsmilk voor de ogen

Deze biologische reinigingsmilk verwijdert op een milde wijze alle oog make-up (ook waterproof) en is zacht voor de ogen. Ideaal voor gevoelige huidtypes.

Enkele ingrediënten uitgelicht:

 • Biologisch sesamolie: Rijk aan essentiële vetzuren. Deze olie is zowel herstructurerend als verzachtend. Het brengt alle voedingsstoffen die je huid nodig heeft zonder een vette film achter te laten.
 • Biologisch blauwe bessen hydrolaat: De verzachtende en revitaliserende eigenschappen van dit hydrolaat is echt een verzorgend ingrediënt voor de vermoeide of gevoelige ogen.
 • Biologische babassunotenolie: Deze olie heeft buitengewone regenerende en antioxiderende eigenschappen. De fijne en doordringende textuur vergemakkelijkt het verwijderen van make-up en zorgt voor het vocht en de zachtheid die je huid nodig heeft.
 • Biologisch melisse hydrolaat: Revitaliserend, kalmerend en glad makend. Organische melisse olie is perfect voor de rijpe, droge en gevoelige huid.

5. Natuurlijke nagellakremover

Zao nagellak remover is samengesteld zonder aceton en zonder ethylacetaat. De remover is van 100% van natuurlijke oorsprong en is biologisch gecertificeerd. Het bevat hydraterende en regenererende ingrediënten. Het verwijdert gemakkelijk en veilig de nagellak zonder de huid uit te drogen of de nagels aan te tasten.

Enkele ingrediënten uitgelicht:

 • Ethyl Lactate: Dit 100% natuurlijke oplosmiddel verwijdert voorzichtig de nagellak zonder je huid uit te drogen of te beschadigen.
 • Biologisch Bamboe hydrolaat: Rijk aan silica, biologische bamboe hydrolaat staat bekend om zijn hydraterende en regenerende eigenschappen die je nagels versterken en ze weerbaarder maken.
Natuurlijke reinigingsmouse zao essence of nature nuenen
Natuurlijke reinigingsmouse Zao essence of nature

Margriet Sprengers

Ik laat mijn klanten een ontspannende 100% natuurlijke gezichtsbehandeling ervaren. Ik geef hen persoonlijke aandacht en een persoonlijk advies en op maat gemaakte gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende & gezonde huid!

Aanbevolen blogs

Volg Schoonheidssalon Beauty4People @ Instagram